ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ – В ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ!

1384041_496415150454411_386377162_nФОНДАЦИЯ АНИМАЛ ХОУП ВАРНА, СЪВМЕСТНО С АСОЦИАЦИЯТА ЗА ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЖИВОТНИТЕ – ВАРНА ОРГАНИЗИРАТ ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ С НАДСЛОВ – “ДА ЗАЩИТИМ ТЕЗИ, КОИТО СИ НЯМАТ НИКОГО”

ПРИЯТЕЛИ, В ОТГОВОР НА ПОСЛЕДНИТЕ СЪБИТИЯ КОИТО СЕ СЛУЧВАТ В НАШИЯ ГРАД, СТРАНАТА И СВЕТА, СВЪРЗАНИ С БЕЗДОМНИТЕ ЖИВОТНИ ВИ КАНИМ ДА ИЗРАЗИТЕ СВОЯТА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ НА МИРНО ШЕСТВИЕ, КОЕТО ЩЕ ЗАПОЧНЕ В 14.00 ЧАСА НА 20.10.2013 Г. ОТ ВХОДА НА МОРСКАТА ГРАДИНА С МАРШРУТ – ДО ПАНТЕОНА.
НЕКА ПОКАЖЕМ, ЧЕ НЯМА ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ ИЗДЕВАТЕЛСТВА НАД ЖИВОТНИТЕ И ХОРАТА, КОИТО СЕ ГРИЖАТ ЗА ТЯХ!
НЕКА ДОКАТО ЧАКАМЕ ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД, ДА АПЕЛИРАМЕ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И ЗА АДЕКВАТНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПРОБЛЕМА ОТ СТРАНА НА ОБЩИНИ И ДЪРЖАВА, ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И АДЕКВАТНИ НАКАЗАНИЯ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СПРЯМО ЖИВОТНИ!
ЗАЩОТО ЗАКОНЪТ ЗА ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ НЕ Е ПРОСТО ЗАКОН, КОЙТО СЪЩЕСТВУВА, А ЗАКОН, КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЛАГА!
ДА ПРИЗОВЕМ НАЙ-ПОСЛЕ ЗА ИСТИНСКА ЗООПОЛИЦИЯ, А НЕ ЗА ОБЩИНСКА СЛУЖБА, КОЯТО ВЗЕМА ПАРИ, ЗА ДА ТЕРОРИЗИРА ВЪЗРАСТНИ ХОРА, ЗАТОВА ЧЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА ЖИВОТНИТЕ, ДОКАТО ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ БЕЗЧИНСТВАТ БЕЗНАКАЗАНО ПО УЛИЦИТЕ И ОСТАВЯТ ПОРЕДНИЯ ТРУП СЛЕД СЕБЕ СИ!
ХОРАТА, КОИТО СЕ ГРИЖАТ ЗА ЖИВОТНИТЕ ПО УЛИЦИТЕ НЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ!
ПРЕСТЪПНИЦИ СА ТЕЗИ, КОИТО ГИ ОБРИЧАТ НА ГЛАД И БОЛКА, НА СТУД И МИЗЕРИЯ!
НИЕ СЪЩО НЕ ИСКАМЕ ЖИВОТНИТЕ ДА БЪДАТ ПО УЛИЦИТЕ, КЪДЕТО СТАВАТ ЖЕРТВА НА ПРЕМИНАВАЩИ КОЛИ, САДИСТИ И ГЛАД!
ВЪВ ВСИЧКИ ЦИВИЛИЗОВАНИ СТРАНИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ Е РЕШЕН С ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИ ПРИЮТИ И СТАБИЛНА ПОЛИТИКА СВЪРЗАНА С КАСТРАЦИИ И КОНТРОЛ НАД ДОМАШНИТЕ ЖИВОТНИ!
НАЧИНЪТ ЗА РЕШАВАНЕ НА ТОЗИ ПРОБЛЕМ НЕ Е КАТО ГИ ОСТАВИМ ДА УМИРАТ ОТ ГЛАД ПО УЛИЦИТЕ ИЛИ КАТО ГИ ЗАТВАРЯМЕ В ПСЕВДОПРИЮТИ КАТО КОНЦЛАГЕРЪТ В КАМЕНАР, КЪДЕТО УМИРАТ БАВНО И МЪЧИТЕЛНО ОТ БОЛЕСТИ, ЛИПСА НА АДЕКВАТНА ВЕТЕРИНАРНА ПОМОЩ И … ГЛАД НА СТУДЕНИЯ ПОД В КИЛИЯТА СИ ИЛИ ИЗЧЕЗВАТ БЕЗСЛЕДНО В НЯКОЯ ГОРА…
ДОКОГА ОБЩИНАТА ЩЕ СЕ ПОДИГРАВА С НАС И ЩЕ НАЛАГА НАКАЗАНИЯ, ЗАТОВА ЧЕ СЕ ВЪРШИ НЕЙНАТА РАБОТА ПО ОВЛАДЯВАНЕ НА ПОПУЛАЦИЯТА ПО УЛИЦИТЕ, ЗАЩОТО ГРАЖДАНИТЕ САМИ КАСТРИРАТ ЖИВОТНИТЕ, КОИТО СА ГРИЖА НА ОБЩИНАТА!
НЕКА ПОКАЖЕМ, ЧЕ НЯМА ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ ТОВА!
ЩЕ ВИ ОЧАКВАМЕ С ВАШИТЕ ДОМАШНИ ИЛИ ОСИНОВЕНИ ЛЮБИМЦИ!
НЕКА БЪДЕМ ПОВЕЧЕ!
ЗАЩОТО ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!
===========================
ОБЯВЯВАМЕ КОНКУРС ЗА НАЙ-ОРИГИНАЛЕН И ЗРЕЛИЩЕН ПЛАКАТ ПО ВРЕМЕ НА ШЕСТВИЕТО!
НАГРАДАТА ЗА АВТОРА НА ПЛАКАТА – РАЗБИРА СЕ ХРАНА ЗА ЖИВОТИНКИТЕ! :)

No Comments Yet

Leave a Reply

Въпросник

12345

Languages

United Kingdom Flag

Последни новини

Animal Hope Varna

Donate for our animals, they need your HELP!

Нашите дарителски кутии

88

WebCounter

WebCounter