Skip to content
Виртуален Осиновител

ДАРИ ПОМОЩ

 Фондация: Animal Hope Varna
 Email: animal.hope.varna.bg@gmail.com
 Адрес: Левски 9000, Варна, България

Виртуален Осиновител

 • Приятели,
  Повечето от Вас по една или друга причина нямат възможност да отворят дома си за животинка, защото са на квартира, или защото имат вече една, две или повече животинки у дома… От друга страна спасените животинки при нас, които търсят дом отдавна преминаха границата от 100, като някои от тях чакат от 2-3 и повече години и вероятно никой никога няма да им даде шанс. На мястото на осиновените 4-5 животинки на месец, при нас постъпват поне 7-8 и ситуацията от доста време вече е извън контрол. Въпреки че сме ограничили поемането само на критични животни, защото при тях всяка минута е ценна, при толкова малко осиновявания броят на животните расте, а ние изнемогваме в грижите и разходите по тях.
 • Затова решихме, че можем да опитаме да облекчим поне малко ситуацията, като Ви предложим да бъдете виртуален осиновител на животинка по ваше желание. Ако нямате възможност да дадете шанс на някоя от животинките от това албумче, но неговата история е докоснала сърцето Ви, може да решите да бъдете негов попечител до неговото осиновяване.
 •  

  Това означава, че Вие можете да получавате персонална информация за вашата виртуално осиновена животинка, да участвате в търсенето и избора на осиновител и след осиновяването му при желание, да получите контакт с истинския осиновител на избраната от Вас животинка.

 •  

  Ако вашата виртуално осиновена животинка намери своя Истински човек, Вие може да прехвърлите попечителството върху друга или да пожелаете да го прекратите.
  Разходите по всички поети животни отдавна надвишават 2000 лв на месец, което включва храна, котешки тоалетни, редовни обезпаразитявания, ваксини и реваксинации, кастрации, лечения, медикаменти, консумативи…. Ако повечето от животинките в това албумче намерят своите виртуални Човеци, които биха ги подкрепяли със скромна сума от порядъка на 20-30 лв на месец, това много би помогнало за покриване на разходите по обгрижването на всички животинки.

 •  

  Под снимката на всяка виртуално осиновена животинка, ще изписваме името на неговият виртуален осиновител, за да се знае кой си има попечител и кой все още чака някой да му даде шанс.
  Може да изпращате подкрепа за вашата животинка по сметката на организацията или чрез Еконт, като преди това се свържете с нас през съобщения на страницата, за да споделите на коя животинка сте избрали да дадете шанс.
  Всяка помощ е важна, без значение колко е малка тя.

 • First Investment Bank – Bulgaria
  BIC: FINVBGSF
  IBAN: BG56 FINV 9150 1215 7665 63
  PayPal: animalhope.varna@gmail.com
 • Благодарим на Всички, които ще помогнат и по този начин, като разгледат това албумче с чакащи муцунки и ще дадат шанс на поне една от тях.